Terörü, Teröristleri ve Sahiplerini Birlikte Yeneceğiz
18 Aralık 2016, Pazar

Kayseri’de içinde sivil kıyafetli askerlerimizin de bulunduğu halk otobüsünü hedef alan bombalı saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Alçak saldırıyı ve saldırının arkasındaki güçleri, iç ve dış destekçilerini kınıyor, lanetliyoruz.

15 Temmuz darbe girişimi ile amacına ulaşamayan dış güçler, içimizdeki hain ve işbirlikçileriyle eylemlerine devam ediyor. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, bu ülkeyi bölemeyecek, bu milleti birbirine düşüremeyecek, istedikleri kaos ortamına ulaşamayacaklar. Çanakkale’de birlikte ölmeyi başarmış bu ecdadın torunlarını, hiçbir güç yenemeyecek, aksine bunu yapanlar milletimizin birlik ve beraberliği, cesaret ve feraseti karşısında unutamayacakları yenilgileri yaşayacaklar.

Boynundaki tasmasının ipi kimlerin elinde olduğu belli olmayan, her kemik atanı sahip belleyen hainler bilsinler ki; Bu milletin yüceliği, sizin alçaklığınıza galip gelecektir.

Terör eylemleri, ülkemizin bölgede söz sahibi olduğu, kendi iç istikrarını yakaladığı dönemlerde meydana gelmekte, bu da ülkemiz üzerinde emelleri olan hainleri deşifre etmektedir. Halep’te yaşanan vahşet ve katliama karşı sesini yükselten, Halep için yardım elini uzatan tek ülkenin inisiyatifi ile ateşkes yapılıyor olması, birilerini de oldukça rahatsız etmektedir. Kayseri’deki saldırının zamanlaması bu açıdan da önemlidir.

Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, ülkemiz doğru bildiği yoldan dönmeyecek, milleti ve devletiyle el ele büyüyecek, mazlumları, mağdurların yanında olmaya devam edecektir.

Kayseri’deki hain saldırıyı bir kez daha kınıyor ve lanetliyor; şehitlerimize rahmet, aileleri ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

PAYLAŞ :