Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının Teminatı Sağlık-Sen’dir
21 Kasım 2016, Pazartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş, İzmir 1 No’lu şubemizin düzenlediği İl Divan Toplantısı’na katıldı. Hak arama yolculuğunda Sağlık-Sen’in diğer sendikalara örnek olacak bir marka olduğunu vurgulayan Genel Başkanımız, “21 yıllık mazisi ile tüm sağlık çalışanlarının hakkını arayan, Toplu Sözleşme masalarında en iyi şekilde temsil eden, kazanımların tek adresi ve sağlık çalışanlarının teminatı Sağlık-Sen’dir.” dedi.

Çözüm odaklı sendikacılık ile üyelerinden gelen taleplere önem verdiklerini söyleyen Memiş, "81 ilde 94 teşkilatımızla her daim sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını aradık. Talepleri yetkili masalara taşıdık ve çözüm bulduk. Yeni taleplerimizin peşinde, kazanımlarımıza kazanım katmak için koşuyoruz. Sendikacılığı salt bir zemin yerine çok renkli ve kültür-medeniyet kodlarımızdan beslenen bir kurgu ile yapıyoruz. Bu özgünlüğe kayıtsız kalmayan sağlık ve sosyal hizmet çalışanların merkezi olup 250 bin’e yaklaşan üye sayımızla zirveden yeni ufuklara doğru yol alıyoruz.” şeklinde konuştu.

15 TEMMUZ'DA İŞGALE DUR DEDİK

Darbe girişiminin milletin dik duruşu ile püskürtüldüğünü vurgulayan Genel Başkanımız, “15 Temmuz gecesi ülkemizi işgal etmek isteyen bir ihanet şebekesi harekete geçti. Milletimizin feraseti ve dik duruşu ile bu taşeronlara karşı hep birlikte meydanlara inerek, bu toprakların sahipsiz olmadığını sadece bu hainlere değil, tüm dünyaya gösterdik. Korku salarak, devletin içine sızarak, askerimizin-polisimizin ve vatandaşlarımızın canına kast ederek ülkemizi işgal planları güden FETÖ gibi PKK gibi terörist yapıların başarılı olamayacağını herkese ilan ettik. Bu süreçte dik duran, vatanını ve geleceğini canı pahasına koruyan milletimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

ÜLKEMİZİ BU HAİNLERDEN TEMİZLEMELİYİZ

Genel Başkanımız Memiş, “Bu süreçte gördük ki, bu hainler devletimizin en kuytu köşelerine kadar sızmışlar. En mahrem sırlarımıza vakıf olup, bunları kendileri gibi satmışlar. Sınav sorularını çalış insanların haklarına girmişler. Yapmadıkları ihanet, hakkına girmediği kurum-kuruluş kalmamış. Bu olandan ders alıp bu hainlerden kurtulup, girdikleri inlerden çıkarıp temizlemeliyiz. Geleceğimize sahip çıkmak için bu temizlik şarttır, yarın daha büyük saldırılara engel olmak için ne FETÖ’den ne PKK’dan eser kalmayacak şekilde gereken yapılmalıdır. Çocuklarımıza temiz ve aydınlık bir gelecek bırakmak istiyorsak canımız pahasına bile olsa bu temizliğe katkı sağlamalıyız.” dedi.

İzmir 1 No’lu şubemiz tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısı’na Genel Başkanımız Metin Memiş’le birlikte Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, Himmet Bayar ve Abdülaziz Aslan katıldı.

PAYLAŞ :