Terör Örgütleri Kaybedecek, Ülkemiz Kazanacak!
03 Eylül 2016, Cumartesi

Terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, bu gece Van’da; 1 teğmen, 2 astsubay ve 5 uzman çavuş olmak üzere 8 askerimiz, Mardin’de dün akşam 1’i korucu 3 güvenlik görevlimiz, bugün de Hakkari Çukurca’da 3 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı güvenlik güçlerimize acil şifalar dilerken, hain saldırıları, saldırıyı gerçekleştirenleri ve destekçilerini lanetliyoruz.

Terör örgütünün bu saldırıları, kendilerini bekleyen kaçınılmaz sonun habercisidir. Suriye’nin güneyindeki illegal yapılanma ve çadır devleti misali oluşumlara izin vermemek üzere gerçekleştirdiğimiz sınır ötesi operasyonlar, terör örgütlerinin korkulu rüyası oldu. Ülkemizin kararlı mücadelesi karşısında ne yapacağını şaşıran bebek katili terör örgütü PKK, ülkemiz içindeki operasyonlarda da ağır kayıplar vermeye başladı. Önceki gün Çukurca’da 27 teröristi öldürülen, 30 teröristi de yakalanan PKK’nın 11 terörist de bu geceki operasyonla Van’da öldürüldü. Ülkemize karşı düşmanlıktan, kan dökmekten, ülkemiz vatandaşlarını katletmekten başka bir hedefi ve amacı olmayan bu terör örgütünün bölge halkımıza yönelik bir hedef ve amacı olmadığı da açıkça ortadadır. En büyük zararı bölge halkına veren bu terör örgütünün uzantıları ve destekçileri de hak ettikleri şekilde cezalandırılmalıdır. Gerek PKK, gerek FETÖ, gerek DAEŞ hiç birisi ülkemiz üzerindeki hain ve alçak planlarında başarılı olamayacak, döktükleri kanda boğulacaktır. Yaptıkları her eylem onları yok olmalarına bir adım daha yaklaştırmaktadır. İşbirliği içinde, ortak aklın hizmetinde hareket eden terör örgütleri, milletimizin birlik, beraberlik, cesaret ve feraseti karşısında kaybetmeye mahkumdur. Milletimiz bir ve beraberliği sayesinde her türlü tuzağı bozacak, hainleri hayal kırıklığına uğratacaktır. 

Gerçekleştirilen terör saldırılarını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralı güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyoruz.

PAYLAŞ :