Terörle Mücadelede İhanet Edenler Temizlendi PKK'nın Sonu Yakın
10 Ağustos 2016, Çarşamba

Terör şebekesi FETÖ'nün bütün imkân ve kabiliyetlerini kullanarak ve dış destek alarak giriştiği kanlı darbe/işgal kalkışmasının millet tarafından püskürtülmesinin hemen ardından bir başka terör örgütü PKK devreye sokuldu. 

Ordu, Osmaniye, Adıyaman, Bitlis, Bingöl, Erzincan, Mardin, Siirt, Şırnak, Diyarbakır ve Hakkari'de gerçekleştirilen hain terör saldırılarında çok sayıda güvenlik görevlimiz şehit oldu. Terörü lanetliyor, Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Milli iradeyi akamete uğratma hayali kuranların, milli birliği bozmaya kalkışanların hain saldırılarını topyekun kınıyoruz.

26 gündür yaşadığımız olaylar terör koalisyonunu, vahşi üst aklını ve terörden beslenen çevrelerin deşifre olmasını sağlamıştır. Küresel şebekelerin hizmetkarı tetikçi terörist ve hainlerin maskesi düşmüş,  terör koalisyonunun Türkiye'nin iradesini ve egemenliğini emperyalist efendilerine teslim etme çabaları gözler önüne serilmiştir. Bölgesinde ve dünyada “söz sahibi” değil, sömürgeci Batı'nın “emir kulu” Türkiye'nin peşinde olan terör örgütleri, genetik kod ayarları bozuk ayarsızlar, milletin değerlerinden kopuk alçaklar er ya da geç 81 ilde yüreklerini birleştiren 79 milyon vatandaşımız karşısında diz çökecek, aman dileneceklerdir.

"Vatan da meydanlar da bizim" diyerek alanları bir an bile boş bırakmayan millet,  birlikte yaşama irademize, dayanışma kültürümüze, hep birlikte oluşturduğumuz kardeşlik iklimine yapılmış bu saldırıları bertaraf edecek, Türkiye'nin geleceğini hedef alan hainleri, küresel üst akıllarını ve senaristlerinin kanlı kalemlerini kıracaktır. Milletimiz, devletle işbirliği içerisinde terörle mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürecektir.

Terör örgütü PKK ve onu sahaya sürenler tüm Türkiye'de tutulan vatan nöbetlerinin, terörün yoğunlaştırılmak istendiği il ve ilçelerde yoğun katılımla ve kararlı biçimde gerçekleştirildiğini unutuyorlar. Millet hatırlatır ve gereğini yapar. Diğer taraftan taşeron terör örgütü PKK'nın TSK'da boşluk oluştuğu zannıyla başlattığı terörü artırma konsepti; ihanet odağı FETÖ unsurlarının TSK'dan ve diğer kurumlardan temizlenmesiyle terörle mücadeledeki ihanet boşluğunun giderilmiş olmasıyla sanılandan daha kısa sürede bertaraf edilecektir. Nihai sonuç FETÖ gibi bölücü terör örgütünün de kurumlardan ve vatan topraklarından sökülüp atılması olacaktır.

Memur-Sen ailesi olarak bu inançla, hain terör eylemlerinde hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

PAYLAŞ :